Niets is zo fijn als een toilet dat fris ruikt. Er bestaan allerlei spuitbussen en andere reukverdrijvers, maar hoe zou het zijn als er gewoon altijd een heerlijke geur in je wc hangt? Dat je binnenstapt en denkt: ‘Hé, lekker!’ Die ervaring heb je met onze ScentChips geurbeleving. Met een serie prachtige geurkaarsen bieden we allerlei soorten aroma’s aan. Zo kun je veel variëren of juist altijd kiezen voor je favoriete bouquet. Vind je een geur te lekker om alleen in je toilet te laten shinen? Dan kun je de kaarsen natuurlijk ook in andere ruimtes hun geurige werk laten doen.

Ontdek een wereld van hemelse geuren

ScentChips is een Nederlands merk dat zich heeft gespecialiseerd in geuren. Dat ze daar goed in zijn ruik je als je een van hun kaarsen aansteekt. Wat denk je bijvoorbeeld van het warme en bloemige aroma van roos en oranjebloesem. Of mag het geurtje iets zoeter met een fris tintje zijn? Dan heeft ScentChips voor jou een geurbeleving met lavendel en eucalyptus. Of geniet van een bouquet van zachte citrusgeuren met de Italian Bergamot-kaars. En dat zijn nog niet eens alle aroma’s die je bij ons kunt kopen. Check dus snel wat voor geuren er nog meer zijn.

 

Bestel ScentChips geurbeleving zonder bezorgkosten

Een kaars is niets zonder een kandelaar. Voor een optimale ScentChips geurbeleving op je toilet hebben wij een speciale kaarsenhouder voor jou. Deze heeft namelijk de vorm van een toiletrol. Een ideale plek dus voor een heerlijke geurkaars. Wil je overigens nog meer originele items voor een stijlvol toilet ontdekken? Browse dan door onze webshop. Zeker weten dat jij iets bijzonders vindt. Wil je een geurkaars of een ander item bij ons bestellen? Dan is het goed om te weten dat je bij ons geen bezorgkosten betaalt bij een bestelwaarde boven de €50. Heb je meer informatie nodig? Mail dan naar info@kouwe-kak.nl, whatsapp ons op +31 646184740 of start een chat!

 

Anderen bekeken ook:

We love the planet geurstokjes kopen | Gekleurd wc papier kopen | Oranje toiletpapier