Wil je altijd een heerlijke geur in je huis? Dat kan door We Love The Planet geurstokjes te kopen. Ze zijn superhandig in het gebruik en geven voortdurend hun aroma af. Deze geurstokjes zijn daarom ideaal voor je toilet. Want al heb je deze helemaal naar je wensen gestyled, een heerlijk geurtje maakt de ultieme toiletbeleving helemaal af. Dus check snel de heerlijke soorten die Kouwe Kak voor jou heeft verzameld en kies het aroma dat past bij jou persoonlijke kakdoos of kakstoel.

Voor ieder moment het juiste aroma

Wanneer je bij ons We Love The Planet geurstokjes gaat kopen, krijg je een compleet pakketje. Hierin zit een flesje met hemelse geurolie en een setje stokjes. Je plaatst de stokjes in de olie, waarna je direct kunt genieten van het geuraroma. Je hebt de keuze uit de heerlijkste combinaties van etherische oliën. Ga bijvoorbeeld voor de variant ‘Sweet Senses’ die fris en zoet is door de combinatie van grapefruit en pepermunt. Of kies voor de warme geuren van ‘Warm Winter’ waar kaneel, sinaasappel, sandelhout en kruidnagel het aroma bepalen.

 

Ga snel We Love The Planet geurstokjes kopen

Zoals de naam van het merk al doet vermoeden, zijn de We Love The Planet geurstokjes duurzaam geproduceerd. Zo zitten er in de flesjes 100 procent pure oliën. Ze zijn dus niet verdund en er zijn ook geen kunstmatige toevoegingen. Doordat het om een puur product gaat, geven de stokjes langer hun zalige aroma af. Bovendien heb je minder kans op een allergische reactie doordat er geen chemische bestanddelen in de oliën zitten. Neem daarbij de prachtige verpakking als je de We Love The Planet Geurstokjes gaat kopen. Bestel snel je favoriete geur. Heb je meer informatie nodig? Mail dan naar info@kouwe-kak.nl of ga ons whatsappen via +31 646184740. Of bereik ons 24/7 via de chat!

 

Anderen bekeken ook:

Scentchips geurbeleving | Oranje toiletpapier| Luxe toiletborstel