De woonkamer, de keuken en de slaapkamer krijgen vaak ruimschoots aandacht als het om de interieurstijl gaat. Maar het kleinste kamertje wordt meestal vergeten. Jammer, want met toilet styling geef je echt de finishing touch aan je huis. Daarbij breng je op de wc gedurende je leven best veel tijd door. Bovendien is het een van de meest intieme plekken van je huis. Daarom verdient de look van je toilet juist veel aandacht. En daarvoor ben je precies op de goede plek bij de webshop van Kouwe Kak!

Ontdek de uniekste items voor je toilet

Surf door onze onlinewinkel en je ontdekt de uniekste items voor je toilet styling. Geef je toilet bijvoorbeeld snel een twist met ons gekleurd toiletpapier. Hou je van paars, oranje of zwart? Je kan het zo gek niet bedenken of wij hebben het. Ben je bijvoorbeeld je saaie toiletrolhouder beu? Wij hebben een hele boom voor je waar je de toiletrollen gezellig aanhangt. De wc poetsen wordt bovendien een van je favoriete klusjes met onze luxe toiletborstels. Ook kun je heerlijk zitten op de modieuze toiletbril uit ons assortiment.

 

Start met je toilet styling en bestel

Heb je inspiratie gekregen voor een nieuwe look voor je toilet? Of wil je iemand een origineel wc-cadeau geven? Ga dan snel bij ons shoppen. Dus zorg dat je voortaan geniet van je wc en ga aan de slag met je toilet styling! Vergeet daarbij niet te kijken bij onze kleine accessoires, zoals zeepdispensers, want die geven jouw toilet de finishing touch! Heb je vragen? Wij zijn altijd bereikbaar via de chat. Ook kun je mailen naar info@kouwe-kak.nl. Of stuur ons een WhatsAppbericht op +31 646184740!

 

Anderen bekeken ook:

Luxe toiletborstel | Wc stylen | Toiletborstel goud kopen