Dat Kouwe Kak sterk is in het vinden van de origineelste artikelen voor je wc blijkt wel uit onze verzameling toiletborstels. Voor ieder toilet vind je bij ons een luxe toiletborstel die het wc-interieur verfijnt, pimpt of harmoniseert. Behalve dat de juiste wc-borstel een mooie finishing touch is voor het kleinste kamertje van je huis, maakt het het poetsen van de wc-pot ook nog eens een feestje. Want wie wil nou net met een designborstel het toilet opfrissen?

Een combinatie van schoonheid en innovatie

Wanneer je de toiletborstels in onze webshop bekijkt, dan ontdek je prachtige Franse namen voor de kleuren, zoals Blanc Neige en Blue des Mers. De borstels zijn dan ook een Franse uitvinding waarbij niet alleen gelet is op de aantrekkelijkheid van het design. Er zijn namelijk nog meer goede redenen om voor een luxe toiletborstel uit onze onlineshop te kiezen. Zo heeft het niet de traditionele harige kop waar vaak vuil blijft zitten, maar bestaat het borstelgedeelte uit een geraffineerd design. Dit is namelijk gemaakt met ribbels waardoor je de wc-borstel weer druppelloos in de houder kunt plaatsen. Ook zorgt de puntige kop dat je je wc echt goed kunt schoonmaken.

 

Koop snel je nieuwe luxe toiletborstel

Onze luxe toiletborstels zijn ook duurzaam. Ze zijn namelijk volledig gemaakt van gerecyclede materialen en biogrondstoffen. Dus wanneer je dit mooie item koopt, belast je niet het milieu. Verder heeft onze luxe toiletborstel een extra handigheidje. Je kunt hem zowel op de grond plaatsen als aan de wand bevestigen. Ben je nu overtuigd dat je ook zo’n bijzondere en innovatieve wc-borstel wilt? Of wil je hem cadeau doen? Dan hoef je alleen nog te kiezen uit allerlei kleuren en te bestellen. Wij bezorgen je nieuwe luxe toiletborstel gratis bij een bestelwaarde van €50. Heb je nog vragen? Dan kun je ons 24/7 bereiken via 0318-240069 en info@kouwe-kak.nl. Of neem contact op door een WhatsAppbericht te sturen naar +31 646184740.

 

Anderen bekeken ook:

Oranje toiletpapier | Toilet styling | Wc stylen