BBB LA BROSSE | FEUILLE D’OR

89.95

LIMITED EDITION: grijp je kans om een toiletborstel met echt goud te kopen

Ben je ooit een toiletborstel tegengekomen waarin echt goud is verwerkt? Dat verzin je toch niet? Er zijn er slechts een paar geproduceerd. Dus wees er snel bij en pak je kans om in het gelukkige bezit te komen van deze werkelijk unieke toiletborstel! Het bijzondere item maakt onderdeel uit van de serie bbb La Brosse toiletborstels. Dit zijn de eerste en enige volledig eco-ontworpen toiletborstels ter wereld! Dat is nóg een mooie reden om deze toiletborstel met echt goud te kopen!

Beschrijving

Ontdek meer over de enige toiletborstel met goud

Graag laten we je kennismaken met de achtergronden van deze bijzondere wc-borstel. De bbb La Brosse is in Frankrijk ontwikkeld door Biom Paris. Het merk had hierbij het doel om de alledaagse toiletborstel opnieuw uit te vinden en een innovatief, effectief, hygiënisch en bovenal duurzaam product op de markt te brengen. Deze toiletborstel is dan ook gemaakt uit volledig gerecyclede plastic materialen (o.a. emmers, tuinmeubelen) en biogrondstoffen, waaronder bietenafval en algen uit Saint-Malo.

Een toiletborstel met goud kopen: mooi en praktisch

Het prachtige design van de borstel is geïnspireerd op een boomblad met ribbels die de doorstroming van water bevorderen. Na gebruik tik je even op de rand van het toilet waarmee je gegarandeerd een druppelloos effect krijgt. De flexibiliteit van de puntige kop van de borstel, stelt je in staat om de moeilijk bereikbare plaatsen van het toilet toch eenvoudig te bereiken. Denk hierbij aan de bodem en de randen van de toiletpot. Je zult ook merken dat het vuil zich niet meer hecht aan de borstel, wat bij een traditionele harige borstel wel het geval is. De bbb La Brosse blijft schoon!

Ga snel je unieke toiletborstel met goud kopen

Over het plaatsen van je de bbb La Brosse is ook goed nagedacht. Hij kan losstaand op de vloer van je toiletruimte staan, maar ook aan de wand worden bevestigd. Hiervoor is een speciale uitsparing gemaakt aan de achterzijde van de houder. Voordat je de toiletborstel met goud gaat kopen is het goed om te weten hoe groot hij is. De afmetingen zijn:

  • Hoogte: 38,5 cm
  • Diameter: 12,4 cm

Ben je overtuigd en wil je een toiletborstel met echt goud hebben of als cadeau geven? Koop hem dan snel, want op is op. Heb je meer informatie nodig? Mail dan naar info@kouwe-kak.nl of ga ons whatsappen via +31 646184740. Of bereik ons 24/7 via de chat!

Anderen bekeken ook:

We love the planet geurstokjes kopen | Toilet styling | Gekleurd wc papier kopen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.