BBB LA BROSSE | SAINT JACQUES

44.95

Ben je ooit een toiletborstel tegengekomen waarin Sint-Jacobsschelpen uit Normandië zijn verwerkt? Hoe origineel is dat?
De prachtige kleur van de schelp, maakt deze toiletborstel een opvallende eye-catcher in je toiletruimte.

Graag laten we je kennismaken met de bbb La Brosse toiletborstel, de eerste en enige volledig eco-ontworpen toiletborstel ter wereld!

Beschrijving

Graag laten we je kennismaken met de bbb La Brosse toiletborstel, de eerste en enige volledig eco-ontworpen toiletborstel ter wereld!

De bbb La Brosse is in Frankrijk ontwikkeld door Biom Paris, met als doel de alledaagse toiletborstel opnieuw uit te vinden en een innovatief, effictief, hygiënisch en bovenal duurzaam product op de markt te brengen. Deze special edition is vervaardigd uit 30% Sint-Jacobsschelpen uit Normandië en voor 70% uit volledig gerecyclede plastic materialen (o.a. emmers, tuinmeubelen) en bio-grondstoffen, waaronder bietenafval en algen uit Saint-Malo.

Het prachtige design van de borstel is geïnspireerd op een boomblad met ribbels die de doorstroming van water bevorderen. Na gebruik tik je even op de rand van het toilet een daarmee is een druppelloos effect gegarandeerd. De flexibiliteit van de puntige kop van de borstel, stelt je in staat om de voorheen zo moeilijk bereikbare plaatsen van het toilet voortaan eenvoudig te bereiken, zoals de bodem en de randen van de toiletpot. Je zult ook merken dat het vuil zich niet meer hecht aan de borstel, hetgeen bij een traditionele harige borstel wel het geval is. De bbb La Brosse blijft schoon!

Je kunt de bbb La Brosse zowel losstaand op de vloer van je toiletruimte plaatsen als aan de wand bevestigen middels de daarvoor bestemde uitsparing aan de achterzijde van de houder.

Afmetingen
Hoogte: 38,5 cm
Diameter: 12,4 cm

Voor meer informatie:

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.